De volgende artikelen zijn rechts te lezen:

Zomaar wat reacties van jullie...

 
 
 

Zomaar wat reacties van jullie....(bedankt!):

"Ongelooflijk wat een werk en wat een mooie website. Ik ben net vandaag met vakantie terug gekomen en heb orienterend geklikt. Ik zal de site nog nader bekijken maar voor advies zal ik de site zeker doorgeven" (schreef onze specialist uit Maastricht)

"Ik was zeer onder de indruk na het lezen van uw brochure " een kind met eczeem" dat u voor mij achterliet ter lezing. Zeer genuanceerd en informatief ihb. De adressenlijst is ook voor hulpverleners een aanrader" (mailde onze specialist uit Eindhoven).

"Wat veel informatie heb je op je website staan zeg! Ik heb het met veel interesse gelezen en ik weet zeker dat er een schat aan informatie op staat voor veel mensen met eczeem kinderen. Een prachtig initiatief!" (Stichting VoedselAllergie)

"Vanmorgen heb ik een bezoek aan je website gebracht. Wat een prachtige en informatieve site! .. ik denk dat veel mensen de informatie die je aanbiedt heel waardevol zullen vinden!"(iemand van de Stichting VoedselAllergie)

"Mijn complimenten voor je website en de mailing lijst"(bestuurslid VMCE)

"Zomaar even een mailtje, om te zeggen dat ik je site super overzichtelijk en zeer informatief vind. Onze dochter, heeft een lichte vorm van eczeem. Helaas overgenomen van mij. Maar ook ik heb veel aan je tips en info"

"Als diëtist wil ik je een groot compliment maken voor je site. Je ideeën komen overeen met de mijne, zeker omdat bij ons in de familie allergieën voorkomen en hebben wij ons voor onze twee kinderen gehouden aan de richtlijnen "Allergie in de familie" van Hansje Ausems ."

"Heb net uitgebreid je site gelezen. Ziet er erg verzorgd en volledig uit! Ik heb in de loop vd tijd natuurlijk al bijna alle info in de eczeem-lijst voorbij zien komen. Maar zo gestructureerd en overzichtelijk is heel
prettig!"

"Wat een geweldige website. Ik ben zowel persoonlijk (man met constitutioneel eczeem vanaf geboorte) als professioneel (beroep Huid- en Oedeemtherapeut) geïnteresseerd in eczeem. Ik heb het adres via een collega gekregen en ik zal het doorsturen naar andere collega's."

"Ik heb meteen jouw website opgezocht. Geweldig dat je dat allemaal zo opgezet hebt. Jouw kinderen zijn al wat groter. Dat moet je toendertijd heel erg gemist hebt hebben. Echt goed dat je initiatief hebt genomen om dit te
doen en dit ook dagelijks bij te houden. Als ik zie hoe je steeds overal op reageert. Petje af en bedankt!!!"

"Ben je de Monique van de site? Een week of twee geleden heb ik deze ontdekt en heb met heel veel plezier alles gelezen. Ook al aan diverse anderen genoemd hoe leuk die is. Later zag ik ook dat die in de laatste
Voedselovergevoeligheden stond. Ik heb echt bewondering voor de hoeveelheid en voor zover ik kan beoordelen nauwkeurigheid van de informatie. In het voedingsdeel zit ik behoorlijk goed, omdat ik dietist ben" (deelneemster van de eczeem-mailinglijst)

"Op de eerste plaats mijn complimenten voor de informatie die u verstrekt via uw homepage. Voor ouders van een dochtertje van 6 maanden met eczeem is deze site van harte welkom. Door uw ervaringen en kennis op deze homepage te vermelden wordt je als ouder van een kind met eczeem in een klap een stuk wijzer over wat wel en niet kan en mag en wat voor mogelijkheden er zijn om tot een eventuele oplossing te komen, zonder dat u daarbij gelijk de betweter en / of dokter gaat spelen. De informatie die u verstrekt berust duidelijk op ervaring en op kennis opgedaan door onderzoek en ondervindingen."

"Wat een informatie over eczeem heb je verzameld. Ongelooflijk. Ik ben via een Link op je website terecht gekomen. Kan ik misschien iemand mee helpen"

"Ik heb de site bezocht omdat mijn vriendin een dochtertje heeft, wat nu eczeem begint te ontwikkelen. Ze heeft bij de huisarts erg weinig informatie gekregen en daarom heb ik haar beloofd op het internet te zoeken.
Via de startpagina ben ik op jouw site terecht gekomen en heb heel veel uitgeprint voor haar, het bevat heel veel duidelijke en nuttige info. Ze is er erg blij mee"

Naar boven...