Lotgenoten

Stichting voedselallergie

Stichting Voedselallergie

Bij de patiƫntenverenigingen Stichting VoedselAllergie bestaat heel veel informatie over allergieƫn en eczeem. Door donateur te worden steun je verder onderzoek en belangenbehartiging. De informatie maar ook steun die zij je kunnen bieden is niet het enige: hoe meer mensen zich hierbij aansluiten, hoe meer zinvol werk dit soort patiƫntenverenigingen kunnen verrichten.

Centraal staan: lotgenotencontact, belangenbehartiging en voorlichting. Leden ontvangen het kwartaalblad “OverGevoeligHeden”, waarin de laatste nieuwtjes en ervaringen uitgewisseld worden. Voor meer informatie zie www.stichtingvoedselallergie.nl

Stichting Voedselallergie (voorheen NVAS)
logovoedselallergie

033 – 4.65.50.98

Maandag t/m vrijdag 9.00 – 13.00

www.stichtingvoedselallergie.nl

Info@stichtingvoedselallergie.nl

Contactgroepen, 4x blad OverGevoeligHeden, veel informatie over onderwerpen als anafylactie, voeding & gedrag, vo en senioren, vo en jongeren, latex allergie en baby’s en jonge kinderen.

De Stichting VoedselAllergie heeft een aantal, gratis te downloaden, folders uitgegeven. Klik hieronder op het onderwerp van je keuze en je kan de brochure van je keuze lezen en/of uitprinten. Waardeer je het werk van de Stichting VoedselAllergie, wordt dan donateur!

Download hier de diverse folders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *